Lebara Mobile zoekt nieuwe mensen in Arnhem

Lebara Mobile zoekt nieuwe mensen in Arnhem

Lebara Mobile, bekend van goedkoop bellen naar Marokko en Turkije, zoekt nieuwe medewerkers in Arnhem en omgeving. Het bedrijf adverteert enorm om deze mensen te vinden.


Meer omzet door actieve verkopers
Lebara probeert meer omzet binnen te halen en mensen direct simkaarten aan te bieden met beltegoed. Deze diensten worden dan door verkopers en promoters aangeboden in winkelcentra en drukke straten. De verkopers krijgen megasalarissen aangeboden om in dienst te komen.

Het bedrijf adverteert enorm via social media om nieuwe medewerkers te vinden: Op de site van Lebara Mobile staat het volgende hierover:  ‘Wij zoeken enthousiaste mensen voor het (verkoop)promoten van onze producten en diensten. Hierbij is het de bedoeling dat je op locatie proactief potentiële nieuwe klanten aanspreekt en ervoor zorgt dat zij ter plekke een (gratis) simkaart afnemen, beltegoed kopen, zodat jij dit meteen voor de nieuwe klant kunt opwaarderen.’

Meer info, check dan de site van Lebara zelf

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.