Agenten pakken bekende drugsdealer op in Steenstraat

Agenten pakken bekende drugsdealer op in Steenstraat

Wijkagent Frank Daesselaar doet meer dan alleen rondrijden in de Arnhemse wijk ’t Spijkerkwartier. De bekende wijkagent had vandaag net iets meer te doen dan normaal. Blijkt uit zijn melding via social media.

Drugsdealer aangehouden
Daesselaar maakte in de middaguren bekend dat hij samen met zijn collega Myrthe een drugsdealer had aangehouden op de Steenstraat. Meer informatie werd er niet vrijgegeven door Frank Daesselaar. Helas kunnen we hierdoor ook niet meer details vrijgeven.

Volgens bronnen uit de buurt, zou het gaan om een bekende drugsdealer, die regelmatig in de buurt is om drugs te verkopen.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.