Niet zeiken Wilders! Wees dankbaar voor hardwerkende Turkse gastarbeiders

by AMS97531A123 | 3 november 2015 11:00

Wilders lijkt echt helemaal gek te worden, als hij steeds minder media aandacht krijgt. Sinds gisteren is Geert Wilders opeens ook woedend op Turken, in plaats van Marokkanen. Want de Turken in Nederland hebben massaal gestemd op de AK-pratij. Tunahan Kuzu van beweging Denk heeft ook regelmatig discussies met Wilders over dit soort onderwerpen.

Maandag verklaarde Wilders al dat Nederlandse Turken die stemden op de AK-partij maar moesten teruggaan naar Turkije. Over de andere Turkse stemmers verklaarde Wilders niets. ‘Vertrek naar Turkije en geniet van het islamofacisme’ de letterlijke woorden van de PVV-leider.

Wilders roept vaker domme dingen
Wilders roept vaker domme dingen, maar als het om Turken gaat moeten we het een en ander eens goed uitleggen. Wilders vergeet natuurlijk te snel dat Turkse gastarbeiders naar Nederland zijn gekomen om geld te verdienen. Deze Turken kwamen hier niet om hele dagen te gaan zitten in een Turkse koffiehuis. De Turkse gastarbeiders gingen werken, vaak zwaar en vies werk, omdat landgenoten van Wilders daar geen zin in hadden.

Niet zeiken over Turken
De Turken hebben Nederland dus eigenlijk mede opgebouwd. De Nederlandse economie heeft een enorme boost gekregen dankzij Turkse en andere gastarbeiders. Hoe kun je in godsnaam dan zulke uitspraken doen over Turken? Waar haal je dat recht vandaan? Dus Wilders alsjeblieft ga iets zinnigs doen en ga niet lopen zeiken over Turken in Nederland.

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2015/11/03/niet-zeiken-wilders-wees-dankbaar-voor-hardwerkende-turkse-gastarbeiders/