Perplex huurt 700 m² kantoor in voormalige ‘Royal’

Perplex huurt 700 m² kantoor in voormalige ‘Royal’

ARNHEM – Nog eind dit jaar zal Perplex haar nieuwe kantoor aan het Willemsplein 46 in Arnhem in gebruik nemen. Het pand is medio dit jaar verkocht aan JMA Real Estate B.V. en wordt op dit moment volledig gerenoveerd naar de wensen en eisen van Perplex Internetmarketing.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde de verhuurder. Naast Perplex neemt Wegener Media het linker gedeelte van de eerste verdieping in gebruik.

Het RID zal na renovatie de tweede verdieping van het pand in gebruik nemen en op de begane grond opent binnenkort restaurant STAN & CO haar deuren. Met de nieuwe huurders en renovatie heeft het karakteristieke pand weer de allure van het vroegere ‘Royal’.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.