Kamerlid met ballen: ‘Wilders is op weg om Hitler te worden’

Kamerlid met ballen: ‘Wilders is op weg om Hitler te worden’

Wilders twitterde na de overwinning van de AK-partij van afgelopen zondag: ‘Turken in NL die op partij dicator Erdogan hebben gestemd: vertrek naar Turkije en geniet van het islamofascisme!’ Hier was niet iedereen over te spreken. Ozturk kwam met een opmerkelijke uitspraak en was pissig op de zoveelste opmerking van Wilders over allochtonen in Nederland. ‘ (foto: screenshot Demet tv)

Hij is op weg om Hitler te worden
Ozturk vervolgde in zijn reactie, in een interview met RTL, dat Wilders elke keer verder gaat met zijn uitspraken. ‘Mijn kritiek is dat hij iedere dag verder gaat met zijn radicalisering. Nu is hij bezig om Turkse Nederlanders het land uit te sturen. Daarvoor kwam hij met ‘Minder Minder Marokkanen. Daarvoor kwam hij ook met de opmerking dat Antillianen weg moesten gaan. Hij gaat iedere dag verder, hij is op weg om Hitler te worden.’

Frits Wester ook lekker onafhankelijk…
Bekende journalist Frits Wester overdreef extreem door te verklaren dat kamerlid Ozturk met deze vergelijking echt over de schreef gaat. Wat je ook vindt van Wilders, met dit soort misplaatste vergelijkingen help je niet om fatsoenlijk een discussie te voeren.’ Frits Wester vergat er natuurlijk bij te vermelden dat Wilders in 1933 ook zo begon met uitspraken over Joden in Duitsland.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.