Vluchtelingen genieten samen met Arnhemse jongeren van bijzonder diner

Vluchtelingen genieten samen met Arnhemse jongeren van bijzonder diner

Afgelopen zaterdag kwamen ongeveer 50 vluchtelingen naar de Arnhemse Aya Sofya moskee om daar samen met mensen van de moskee in Klarendal en Arnhemse jongeren te genieten van een bijzonder diner. Vanwege het offerfeest werd er een diner georganiseerd voor de vluchtelingen in Arnhem.

Nurullah Budak van AR Jongeren verklaarde dit als gemeenschap georganiseerd te hebben om de banden met ‘onze broeders goed te houden’. Dankzij steun van de moskee en het bestuur werd het mogelijk om zo een diner te organiseren. Natuurlijk was er ook veel steun van verschillende leden die er bij waren en dit mede mogelijk hebben gemaakt.

 

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.