Arnhem beloont mantelzorgers

Arnhem beloont mantelzorgers

Op 10 november is het landelijk de Dag van de mantelzorg. In de week rond 10 november staan daarom de Arnhemse mantelzorgers centraal.

Wijkcoaches zullen in elk van de acht Arnhemse gebieden 100 mantelzorgcomplimenten van 50 euro uitreiken. Deze zijn bedoeld als blijk van waardering voor inwoners die zorg dragen voor iemand in hun omgeving. Het bestaande mantelzorgcompliment, dat zorgontvangers voor hun eigen mantelzorger kunnen aanvragen, blijft ook gewoon bestaan. Op zaterdag 14 november 2015 organiseert het Steunpunt Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp (MVT) in Rozet de Arnhemse dag van de mantelzorg. Het thema is: Laat je zien!

Het Arnhemse mantelzorgcompliment heeft de vorm van een prepaid kaart. Het compliment dat de wijkcoaches uitreiken heeft een waarde van € 50,-. De wijkcoaches reiken de complimenten in de komende week uit als blijk van waardering. Met de geldwaarde op de prepaid mantelzorg kaarten kunnen mantelzorgers aankopen betalen bij de aangesloten Arnhemse ondernemers. Die ondernemers geven hierbij aantrekkelijke kortingen en/of aanbiedingen.

Aanbod

Het aanbod dat met de mantelzorgkaart betaald kan worden is divers. Zo kunnen mantelzorgers met hun prepaid card koffie of thee betalen bij Simon Levelt, of gaan dineren bij een restaurant aan de Rijnkade. Simon Levelt biedt kortingen en de restaurants aan de Rijnkade hebben een cadeauactie. Andere voorbeelden zijn: met korting naar Burgers Zoo, of huishoudelijke hulp voor € 5,- per uur. Welke bedrijven aan het Arnhemse mantelzorgcompliment deelnemen, staat op de website www.mantelzorgcomplimentarnhem.nl

Lees meer

Reacties


2 comments

Write a comment
  1. stories you play diamonds } 1 november, 2017, 01:14

    Cheers, great stuff, I like.

  2. trafficridermoney 31 oktober, 2017, 01:03

    Ha, here from bing, this is what i was searching for.

Only registered users can comment.