‘Bemoeien jullie je met jullie eigen verkiezingen’

‘Bemoeien jullie je met jullie eigen verkiezingen’

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan heeft zaterdag in Istanbul fel uitgehaald naar sommige mediaorganisaties die de indruk proberen te wekken om niet op een bepaalde partij te gaan stemmen. “Bemoeien jullie je met jullie eigen verkiezingen”, zei Erdoğan tegen een journalist van het Britse tijdschrift The Economist.

De uitlating van de Turkse president komt nadat de journalist van The Economist, waarin in een recente publicatie van het tijdschrift wordt bericht om niet op een bepaald politieke partij, met vermelding van de naam, te gaan stemmen, of hij nog wat te zeggen had over de Turkse parlementsverkiezingen.

Lees meer

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.