Eigenaar AltijdGeslaagd.nl bereidt aanslag voor ‘op je moeder’

Eigenaar AltijdGeslaagd.nl bereidt aanslag voor ‘op je moeder’

Said Cinar van AltijdGeslaagd.nl zit niet in de gevangenis en leeft ook nog steeds. De bekende Nederlander maakte deelde vandaag een filmpje. Waarin hij te zien is met volautomatische wapen. Volgens experts gaat het om een AK-16.

Aanslag op je moeder
Said wil met zijn filmpje ingaan op geruchten dat hij niet meer zou leven of vast zou zitten. In het fimpje verklaart Said ook dat hij zich aan ‘het voorbereiden is op een aanslag… op je moeder.’ Wat de eigenaar van AltijdGeslaagd.nl hiermee duidelijk wil maken is niet duidelijk. Zoals hij zelft reageert op een van de post ‘I am Untouchable’.

Said is in Turkije
Volgens verschillende bronnen is Said in Turkije. In het filpmje zien we ook een bordje op een deur ‘Tehlikeli Bolgedir Girilmez’, wat letterlijk betekent ‘Gevaarlijkze zone, verboden toegang’


Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.