Zo helpen burgers in het Turkse Diyarbakir veiligheidsdiensten

Zo helpen burgers in het Turkse Diyarbakir veiligheidsdiensten

In de Turkse stad Sur, in de provincie Diyarbakir, zijn operaties aan de gang om terroristen van de PKK die zich in de stad bevinden op te pakken.

Burgers melden blij te zijn met de operaties vanuit de lucht en door de straten van Sur die worden uitgevoerd door het Turkse leger en speciale eenheden terrorismebestrijding. “Er is een schoonmaak aan de gang. De terroristen hebben keer op keer bewezen dat onze levens niets waard zijn voor hun. We zijn zeer ongerust dat de terroristen zich in onze straten schuilhouden. Na de parlementsverkiezingen van 1 november zijn ze weer begonnen met het graven van valkuilen en opzetten van barricades. Als we zeggen dat ze daarmee op moeten houden omdat ze ons duperen en wij er niet meer tegen kunnen zeggen de gewapende terroristen zomaar dat we president Erdoğan steunen en daarom ze door zullen gaan”, aldus de burgers van Sur.

Lees meer

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.