Cultureel festival om geld in te zamelen voor Arnhemse moskee

Cultureel festival om geld in te zamelen voor Arnhemse moskee

Van 13 tot en met 15 november kunnen Arnhemmers een bezoek brengen aan de Arnhemse moskee Aya Sofya in Klarendal. Drie dagen lang kunnen bezoekers dan genieten van allerlei lekkere maaltijden. Arnhemmers kunnen van 11.00 tot 20.00 uur langskomen om lekker te ten

Het festijn (Kermes) wordt aangeboden door vrijwilligers uit de Arnhemse wijk Klarendal om zo geld in te zamelen voor de verbouwing van de moskee aan de Sonsbeeksingel Zuid.

De Arnhemse moskee heeft jarenlang haar best gedaan om een nieuwe moskee te bouwen. Op de een of andere manier is het maar steeds niet gelukt om een nieuwe moskee te bouwen. Of de wethouder werkte niet mee aan het proces, of de gemeenteraad van Arnhem stemde tegen het voorstel waardoor het bestuur van de moskee uiteindelijk na jaren er voor koos om de huidige locatie te verbouwen.

Voor de mensen die moeite hebben om de ingang te vinden? Zie bijbehorende foto..

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.