Bekende Turk gaat multiculturele huwelijksfeesten organiseren voor Arnhemmers

Bekende Turk gaat multiculturele huwelijksfeesten organiseren voor Arnhemmers

Een bekende ondernemer zal binnenkort bekend maken dat hij zal starten met het verhuren van zalen voor evenementen en multiculturele huwelijksfeesten. Dit zal hij gaan doen via Kristal Events.


Turkse bruiloftfeesten
Verschillende bronnen melden dat de Arnhemmer een deal geeft gesloten met Kristal Events in Zetten om Turkse evenementen en Turkse bruiloften te organiseren in Arnhem en omgeving. Deze bronnen bevestigen dat het gaat om een interessante locatie waar 1000 mensen tegelijk kunnen feesten.

Wanneer de Arnhemmer exact naar buiten zal komen met zijn nieuws is niet helemaal duidelijk. Op het moment van publicatie van het artikel was hij niet bereikbaar voor commentaar. Verwacht wordt dat dit al binnen een paar dagen zal gebeuren/

Later meer.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.