Fietser zwaargewond na aanrijding met Jaguar

Fietser zwaargewond na aanrijding met Jaguar

Donderdagavond botste een jaguar tegen een fietster op de kruising van de Sonsbeeksingel en de Hommelseweg in Arnhem. De straat staat bekend om haar coffeeshops en gevaarlijke kruispunten. Na de aanrijding was de Hommelsweg ook enige tijd afgesloten.

Rond 19.45 uur gebeurde het ongeluk waar ook veel publiek op af kwam. Volgens bewoners in de wijk was de fietser er erg aan toe. Dat verklaarde ook waarom er twee politieauto’s, een ambulance en traumahelikopter werden opgeroepen.

De fietser heeft de botsing met de jaguar overleefd, maar werd wel met zware verwoningen gebracht naar het ziekenhuis.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.