Jongerenvoucher met jaar verlengd

Jongerenvoucher met jaar verlengd

De looptijd van de campagne Jongerenvoucher in de regio Midden Gelderland is met een jaar verlengd. De Jongerenvoucher staat voor een bedrag van 1.250 euro dat een werkgever kan gebruiken om te investeren in jong talent en daarmee in zijn/haar bedrijf.

Werkgevers die een jongere een kans geven op de arbeidsmarkt kunnen de Jongerenvoucher nog tot 31 december 2016 aanvragen. Jongeren hebben vaak een frisse kijk op zaken en dat kan een stimulans zijn voor een bedrijf.

De Jongerenvoucher is in te zetten voor zowel een reguliere werkplek als een leerwerkplek (BBL). De spelregels zijn te vinden op www.jongerenvoucher.nl. Geïnteresseerde werkgevers kunnen hun gegevens achterlaten op de website. Het WerkgeversServicePunt Midden Gelderland neemt dan contact op met de werkgever.

Misschien heeft een werkgever al een bepaalde jongere op het oog waarvoor de Jongerenvoucher wordt ingezet. Als dat niet het geval is, staat het WerkgeversServicePunt klaar om de werkgever te ondersteunen om een geschikte kandidaat te vinden.  De Jongerenvoucher wordt gefinancierd door de provincie Gelderland.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.