Namen nieuwe sponsors AFC Arnhem 2 al bekend

Namen nieuwe sponsors AFC Arnhem 2 al bekend

Het tweede elftal van AFC Arnhem presteert aardig en dat blijft ook niet onopgemerkt in de stad. Verschillende sponsoren hebben zich inmiddels beschikbaar gesteld als kandidaat. 

Bronnen bij het elftal melden dat schoonmaakbedrijf Sevenaere, ELM Technology, Free Wifi en Ozkara & Osinga Advocaten als sponsor te zien zullen zijn op de shirtjes van de voetballers. Hamit Dilekci, coordinator van het elftal, wilde bovenstaande nog niet bevestigen. Hij ontkende het ook niet.

We hebben dus nog geen bevestiging van officiele kanalen over wie nu hoofdsponsor zal zijn van het tweede elftal AFC Arnhem. Binnenkort zullen de sponsoren en de shirtjes gepresenteerd worden via een persbericht.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.