Sta jij op 21 november op het grootste podium van Arnhem?

Sta jij op 21 november op het grootste podium van Arnhem?

Op 19 november wordt het nieuwe station geopend. Daarom is het tot en met 21 november feest op en rondom Arnhem Centraal. Op die dagen worden allerlei activiteiten georganiseerd. Bij een feestje hoort muziek en daar mag jij voor zorgen!

Ben je jonger dan 18 jaar en nog niet ontdekt als Arnhems nieuwe muzikale talent? Heb je altijd al voor een groot publiek willen optreden? Wil je naast leuke zaterdagmiddag ook een zakcentje verdienen? Grijp nu je kans en deel je muzikale talent met de stad.

Jij bepaalt de toon

Of je nu van dance muziek houdt, liever een klassiek geluid laat horen, of de stad wil trakteren op muziek uit allerlei werelddelen, jij bepaalt de toon die je op 21 november laat horen. Solo artiesten, bandjes en koren, iedereen mag meedoen. Dus waar wacht je nog op? Trommel je vrienden of je band bij elkaar en laat van je horen!

Voorwaarden

Ben je nog geen 18 jaar, deel dan op zaterdag 21 november je muzikale talent met Arnhem op het plein voor het nieuwe station. Bovendien mag je met de pet rond om een zakcentje te verdienen. Omdat het voor iedereen leuk en hoorbaar te houden zijn harde luidsprekers/boxen niet toegestaan. Deelname aan dit evenement geschiedt geheel op eigen risico.

Wanneer, waar en hoe laat

  • datum: zaterdag 21 november
  • locatie: stationsplein, vóór de ingang van het nieuwe station
  • tijdstip: tussen 12:00 en 16:00 uur

Aanmelden

Wil jij jouw muzikale talent delen en wil je zeker zijn van een goede plek? Meld je dan voor 20 november aan bijmireille.van.bree@arnhem.nl.
(bron: Arnhem.nl)

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.