Arnhemse Boys F14 wint makkelijk van Eldenia F8M

by AMS97531A123 | 14 november 2015 11:44

De F14 van Arnhemse Boys heeft weer eens drie punten gepakt. De Arnhemse boys hadden al heel lang niet meer gewonnen en het leek er op dat dat vandaag zou gebeuren. Vandaag kwam daar daadwerkelijk verandering in tegen Eldenia F8M. De mannen van Raoul Schepers wonnen met 13-1.


Arnhemse Boys Schuytgraaf scoorde maar liefst 13 keer tegen de buren uit Elderveld. Eldenia wist zaterdaochtend ook een keer te scoren tegen de Boys. In de rust was de stand van 10-0 al bereikt in het voordeel van de thuisploeg.

Bijna alle spelers van Arnhemse Boys scoorden
Bijna alle spelers van Arnhemse Boys speelden heel goed. Dat was ook wel te zien aan de vele doelpunten. Nog nooit maakten de spelers van Arnhemse Boys F14 zoveel doelpunten in een wedstrijd. Bijna alle spelers maakten vandaag een doelpunt. Een aantal van die doelpuntenmakers waren alsvolgt; Naud, Kaydon, Dean, Justin, Mats en Mirac.

De Boys komen met deze overwinning op vier punten en staan elfde in de competitie met twaalf teams. Orion F2 en Arnhemse Boys F9 hebben ook vier punten in de competitie. Koploper VVO F4  heeft 21 punten.

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2015/11/14/arnhemse-boys-f14-wint-makkelijk-van-eldenia-f8m/