Gruwelijke beelden van aanslag in Parijs

Gruwelijke beelden van aanslag in Parijs

Bij aanslagen in Parijs zij zeker 50 doden gevallen. Verschillende media hebben het zelfs over 60 doden. 


Eigenlijk weet niemand wat er gaande is
Eigenlijk weet niemand precies wat er aan de hand is, omdat er een enorme chaos heerst in Parijs. Op verschillende plaatsen vonden minstens zes schietpartijen plaats en twee explosies. Alhoewel de oefenwedstrijd tussen Frankrijk en Duitsland gewoon doorging, terwijl er een aanslag was.

Lees ook: Aanslag Parijs: Beelden tijdens bloedbal theater Le Bataclan

aanspag parjs 2

Volgens de laatste berichten zijn twee terroristen uitgeschakeld nadat zijn Le Bataclan hadden bestormd en mensen hadden gegijzeld tijdens een besloten concert van een Amerikaanse rockband. Le Bataclan is een van de beroemdste concertcaal in Frankrijk. Volgens de eerste berichten uit Parijs heeft daar een slachting plaatsgevonden nadat de terroristen minutenlang hebben geschoten op de bezoekers.

Reacties


Tags assigned to this article:
Aanslag parijs

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.