Tahsin Ipekci grote man tegen Morado FC

Tahsin Ipekci grote man tegen Morado FC

Afgelopen vrijdag heeft AFC Arnhem ´Generalex´ weer gewonnen. De futsalclub uit Arnhem komt uit in de hoofdklasse en speelde uit bij Nijmegen tegen Morado FC waar het vaak moeite mee had. De Arnhemmers wonnen met 2-6 in Nijmegen. (foto: HetGelderseVoetbal.nl)


Heel lang 2-2
De wedstrijd ging gelijk op. Beide teams waren ook aan elkaar gewaagd. Het stond ook zelfs heel lang 2-2. Maar na de rust hadden de mannen van AFC geen zin om maar met een punt uit Nijmegen terug te keren. Volgens een persbericht van AFC Arnhem Generalex werd er gevochten om elke centimeter en kwamen de doelpunten vanzelf. Tahsin Ipekci was vrijdag perfect aan het spelen en scoorde ook een doelpunt.

Rentree Yasin Koylu 
Yasin Koylu maakte na maanden van blessureleed zijn rentree. Abdellatif el Haddad en Ferhan Basaran vielen geblesseerd uit. Het is niet bekend hoe lang deze spelers uit de roulatie zullen zijn.

De doelpunten van ‘AFC’ werden gemaakt door: Jalal Tahtahi (2x), Faouzi Azoum (1x), Mohssine Ouchene (2x)

boxspring artikel promo v3

Reacties


Tags assigned to this article:
Afc ArnhemGeneralex

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.