Bekende geuren nu ook gewoon betaalbaar in Arnhem

Bekende geuren nu ook gewoon betaalbaar in Arnhem

Ixora Parfum is alweer al een tijdje actief aan de koningstraat in Arnhem en trekt veel publiek aan met betaalbare geuren voor hem en haar. Het bedrijf biedt parfum aan voor een vaste bedrag, ongeacht welke geur u neemt. Ixora parfums hebben een vaste prijs van €17,50 voor 50ml. Dat is toch even iets anders dan een dure fles van Dolce & Gabbana of van Chanel.


Waarom is Ixora parfum wel betaalbaar?
Het concept van Ixora Parfum is alsvolgt

– Qua uiterlijk zijn alle flessen hetzelfde

– Geen extreem dure commercials

– Geen prijsverhogende merknamen

– Meer basisextracten voor duurzaamheid

Het bedrijf geeft ook een garantie dat u geuren van 6 tot 8 uur kunt ruiken op uw huid. En 24 tot 48 uur op uw kleding. Eigenlijk betaalt u puur voor de inhoud, of dat ook zo is bij Dior en Gucci is natuurlijk nog maar de vraag.

boxspring artikel promo v3

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.