WTF! Waarom moeten moslims zich verontschuldigen vanwege Parijs?

WTF! Waarom moeten moslims zich verontschuldigen vanwege Parijs?

Anders Breivik was de blanke dader van de aanslagen in Noorwegen in 2011. Om uw geheugen op te frissen: Deze laffe halve gare, bracht in zijn eentje 77 mensen om het leven. Hij werd in augustus 2002 voor meervoudig moord en terrorisme. 

Breivik doodde 77 mensen in Noorwegen
Breivik pleegde in zijn eentje een bomaanslag in hartje Oslo en later een schietpartij op een jeugdafdeling van de Noorse sociaal democratische Arbeiderspartij op het eiland Utoya, waarbij 77 mensen om het leven kwamen. De hele wereld was in shock, ook omdat Breivik daarvoor een manifest schreef waaruit extreemrechtse, staatsnationalistische en anti-feministische opvattingen opvattingen blijken. Hij was zelfs een fan van een extreemrechtse politicus in Nederland.

Tristan van der V doodde 7 Nederlanders
Nederlander Tristan van der V pleegde in april 2011 een aanslag in een winkelcentrum in Aplhen aan de Rijn (Nederland). Tristan had een afscheidsbrief geschreven, maar daar kwam geen motief uit. Dat Tristan Nederlands was en blank was deed ook opeens niet ter zake. Jeroen Pauw vroeg destijds ook niet aan zijn blanke gasten waarom zij niet krachtig afstand namen van deze aanslag omdat Tristan een blanke Nederlander was.

Nu gaan we weer even terug naar de aanslagen van vrijdag in Parijs, waarbij een paar terroristen ‘Allahu-Ekber’ riepen alvorens ze mensen doodschoten. Deze laffe daad (van terroristen uit Syriers) werd meteen weer opgepakt om moslims aan te vallen. Iedereen deed hier aan mee. ‘Moslims kunnen er niets aan doen, maar ze moeten wel krachtig afstand nemen, omdat deze terroristen toch in naam van de Islam het een en ander doen’, waren veel voorkomende uitspraken. De bounty-moslims deden hier ook maar al te graag aan mee.

Waarom moeten moslims zich in godsnaam verontschuldigen?
Nu vragen veel moslims in Nederland en Belgie zich dan ook af waarom zij zich moeten verontschuldigen? Nederlanders en Belgen hebben toch ook niet massaal afstand genomen van de aanslagen van Anders Breivik of zijn gedachtegoed? Christenen en Katholieken hebben toch ook niet krachtig afstand genomen de aanslag van Tristan van der V in een winkelcentum in Aphen aan de Rijn in Nederland?

Als je bovenstaande echt onzin vindt, dan is het dus ook onzin om moslims nu op te roepen afstand te nemen van de aanslagen in Parijs. Of een krachtiger signaal te geven vanwege terreuraanslagen door deze gasten. Een debiel blijft een debiel en een terrorist blijft een terrorist…

boxspring artikel promo v3

Reacties


Tags assigned to this article:
Aanslag parijs

1 comment

Write a comment
  1. minitool partition wizard 10.2.2 crack 16 december, 2017, 21:58

    Intresting, will come back here once in a while.

Only registered users can comment.