Moving Futures dansfestival in Arnhem

Moving Futures dansfestival in Arnhem

Van donderdag 19 t/m zaterdag 21 november strijkt het Moving Futures festival neer in Stadstheater Arnhem en Theater aan de Rijn. Twintig choreografen reizen dit seizoen langs tien steden waardoor de nieuwe generatie een podium krijgt. Het reizende festival is een reactie op de afnemende durf tot programmering van jonge hedendaagse dans in de podiumsector. In Arnhem dompelt het festival je drie dagen lang onder in dans en prikkelt je met voorstellingen, workshops, lezingen, dansfilmprogramma’s, installaties en interactief spel. 

Highlights

Donderdag 19 november gaat het festival van start in Stadstheater Arnhem, waar Cecilia Moisio en Lana Coporda een spannend dubbelprogramma verzorgen. Daarnaast is er een surprise act van Arnhemse meisjes, zijn er films, dichters en nagesprekken.

Vrijdag 20 november staat de Arnhemse maker Jasper van Luijk, samen met Connor Schumacher en Loic Perela in Theater aan de Rijn. Ook hier is er een uitgebreid randprogramma met onder meer dansfilms en dichters.

Zaterdag 21 november sluit het festival af in Theater aan de Rijn. Naast nieuwe choreografieën van Hilde Ebers en Fernando Belfiore zal de Arnhemse Tom Kortbeek deze avond een korte performance houden en eindigen we de avond met een improjazzband in de foyer.

 

Praktische informatie Moving Futures Festival
Donderdag 19 november 20.00 uur, Stadstheater Arnhem
Locatie: Velperbinnensingel 10, Arnhem

Tickets: € 18,50 via www.arnhemsepodia.nl
Vrijdag 20 en zaterdag 21 november 20.00 uur, Theater aan de Rijn

Locatie: Rijnstraat 42, Arnhem

Tickets: € 12,50 via www.generaleoost.nl

boxspring artikel promo v3

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.