Veel animo in Arnhem voor Turkse bioscoopfilm Kafes

Veel animo in Arnhem voor Turkse bioscoopfilm Kafes

Kafes vertelt het verhaal van zij die de spanningen in de aanloop naar 1980 en de daarop volgende jaren meemaakten. Alles begint met Mehmet Sipahi en zijn kameraden Ihsan en Celal, die de moord op Dursun ├ľnkuzu willen wreken.

boxspring artikel promo v3

HTF bracht Kafes naar Nederland
De film is naar Nederland gehaald door de Turkse organisatie HTF. In een verklaring aan Amsterdam Postasi maakte de voorzitter van de vereniging in Denhaag bekend dat algemeen voorzitter Murat Gedik met zijn gezin ook aanwezig zal zijn bij deze film. Na een toespraak van Gedik zal de film starten volgens Cetinkaya.

Er is veel animo voor de Turkse film ‘Kafes’, alle tickets zijn al uitverkocht. Vooral onder jongeren is de film zeer gewild. De film wort gedraaid in Pathe-bioscopen in Amsterdam, Rotterdam, Enschede en in Arnhem. Meer info over de film, klik hier.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.