Irritatie na zoveelste onderhoud bushaltes Elderveld

Irritatie na zoveelste onderhoud bushaltes Elderveld

Wie vaak langs de Hollandweg rijdt in de Arnhemse wijk Elderveld merkt dat de bushaltes hier vaker worden onderhouden dan in andere wijken in Arnhem. Dit leidt ook tot vervelende verkeerssituaties omdat de werkzaamheden overdag worden uitgevoerd.

boxspring artikel promo v3

De exacte cijfers zijn er niet, maar volgens bewoners in de wijk klopt er iets niet. Hoe komt het dat er geld is om elk jaar een nieuwe betonnen onderlaag te plaatsen voor de bussen van Breng. Dit moet toch ergens van betaald worden? Alsof er geen andere belangrijkere dingen zijn in de wijk.

Je gaat er natuurlijk als burger meteen van uit dat de onderlaag van bushaltes worden vervangen omdat dat nodig is, maar of dat ook daadwerkelijk zo is, weten we natuurlijk nooit. Wij voeren onze taak uit door een ingezonden reactie hierover te publiceren. Het is aan de stad en alle omwonenden om dit verder bij te houden.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.