Aanvallen op moslims in Verenigd Koninkrijk

Aanvallen op moslims in Verenigd Koninkrijk

In het Verenigd Koninkrijk hebben in zeven uur tijd drie aanvallen plaatsgevonden waarbij moslims bewust als doelwit zijn gekozen.

boxspring artikel promo v3

De politie van Noord-Ierland meldt dat er in het plaatsje County Antrim in het noordoosten van Ierland dinsdagnacht molotovcocktails zijn gegooid tegen het huis van een moslimfamilie. De politie meldt dat er een onderzoek gaande is en zoekt getuigen.

Hoofdinspecteur Ryan Henderson meldt dat de vier bewoners van het huis zonder ernstige verwondingen uit het brandende huis zijn gevlucht. “Het gaat om een haatmisdaad tegen een religie. Deze inwoners zijn al heel lang waardevolle burgers van onze samenleving. We zullen heel hard werken om de daders op te pakken”, aldus Henderson.

Lees meer

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.