Politie Arnhem-Noord draagt nu ook bodycams

Politie Arnhem-Noord draagt nu ook bodycams

Al een tijdje kun je zien dat sommige politieeenheden bodycams dragen, waarmee live opnames gemaakt kunnen worden. Volgens een bericht van de politie is nu ook teaam Arnhem-Noord uitgerust met bodycams.

boxspring artikel promo v3

Proef van een paar maanden
Het is alleen maar een proef, na een paar maanden zal de bodycam geevalueerd worden. De politie meldde ook dat ‘zijĀ hopen met de camera’s de opsporing en handhaving in Arnhem-Noord te kunnen verbeteren. Mocht u een agent zien die een bodycam draagt, wees dan niet schuw en zwaai een keertje naar de camera.’

De bodycam wordt niet door iedereen met open armen ontvangen, maar over het algemeen is het een handige instrument tijdens aanhoudingen en andere gesprekken van agenten.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.