Turkish Airlines trotse sponsor van Feyenoord

Turkish Airlines trotse sponsor van Feyenoord

Sinds vorig jaar november is Turkish Airlines de trotse sponsor van topclub Feyenoord uit Rotterdam. De Turken gingen destijds een sponsorschap aan van negen maanden met de Rotterdamse club. Inmiddels zijn die negen maanden al voorbij en blijft Turkish Airlines de trotse sponsor van Feyenoord. 

boxspring artikel promo v3

Niet iedereen begreep meteen waarom het grote Turkish Airlines een grote sponsoring aan ging met Feyenoord. De reclame-uitingen van Turkish Airlines vallen tenslotte zichtbaar op tijdens de thuiswedstrijden van de club, waar bijna heel Nederland naar kijkt. Als dit niet live het geval is, komen de uitingen alsnog in beeld tijdens de ruime samenvattingen van de NOS. Turkish Airlines vliegt namelijk dagelijks naar Istanbul vanuit Rotterdam en is hiermee de tweede lijndienst vanuit Nederland na Schiphol.

Reclame uiting Turkish Airlines in de Kuip

Dagelijks vluchten Rotterdam-Istanbul
De route Rotterdam-Istanbul lijkt voor Turkish Airlines alvast wel een succes. Op de route vervoert de maatschappij dagelijks een mix van point-to-point en transferpassagiers. In Istanbul kan worden overgestapt op aansluitende vluchten naar tientallen bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, India en het Verre Oosten. Of ze dit in Amsterdam wel leuk vinden is niet bekend!

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.