Wesley Sneijder: “Islam is het meest mooie geloof”

Wesley Sneijder: “Islam is het meest mooie geloof”

Als we de nieuwssite’s voetbalturks.nl en misdaad.nl moeten geloven is Wesley Sneijder moslim geworden. De Oranje-international zou iedereen verrast hebben met een opmerkelijke bekentenis. ‘Islam is het meest mooie geloof.’

boxspring artikel promo v3

Bekeerd tot de islam
Volgens voetbalturks.nl heeft Wesley Sneijder heeft zich bekeerd tot de islam. De voetballer is zelf  Katholiek opgevoed in Utrecht. Zijn moeder is Fries en zijn vader een echte Utrechter. Sneijder zou volgens deze bronnen stoppen met het drinken van alcohol. En een deel van zijn vermogen doneren aan goede doelen. Sneijder kennende deed hij dit natuurlijk al voordat dit soort artikelen werden gepubliceerd.

‘Werkelijk waar het meest mooie geloof’
Ook werd er een uitspraak van Sneijder geciteerd: ‘De hele wereld is overdonderd over het fenomeen ‘islam’ na de verschillende oorlogen in het Midden-Oosten”. Mensen hebben een slecht beeld over de islam, maar het is werkelijk waar het meest mooie geloof, zegt Wesley Sneijder.’

Omdat wij geen Telegraaf zijn was het onmogelijk voor ons om het management van Wesley Sneijder of Yolanthe ‘yenge’ te bereiken. Hierdoor  konden we helaas bovenstaande niet bevestigen via de voetballer zelf.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.