Turkse leger laat Rusland poepie ruiken en haalt toestel neer

Turkse leger laat Rusland poepie ruiken en haalt toestel neer

Dat de Turken niet met zich laten sollen is wel bekend, nadat Turkije voor de zoveelste keer een vliegtuig neerhaalde. Verschillende media, waaronder haberTurk, maken melding van het feit dat het Turkse leger een Russisch geveschtsvliegtuig heeft neergehaald bij de Syrische grens. Het vliegtuigzou het Turkse luchtruim hebben geschonden. De Russen ontkennen dit natuurlijk.

Russen reageerden niet op waarschuwingen
Een woordvoerder van het Turkse leger verklaarde dat het toestel, een SU-24, niet reageerde op signalen en waarschuwingen van de Turken waarna het is beschoten door Turkse F-16’s.

Turkse media lieten alvast al beelden zien van het neerstortende toestel. Het toestel kwam neer bij het Syrische grensdorp Yamadi. De piloten hebben het toestel op tijd kunnen veraten en kwamen naar beneden met hun noodparachutes.

Turkije maakte eerder al bekend dat het de Turkmenen bij de Syrische grens niet alleen zal laten en zal steunen.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.