Sommige massagesalons in Arnhem bieden meer dan alleen massage

Sommige massagesalons in Arnhem bieden meer dan alleen massage

Arnhem heeft sinds korte tijd ook opeens veel meer Thaise massagesalons dan de jaren ervoor. De Steenstraat zit er vol mee, en ook een aantal anderen massagesalons in de binnenstad van Arnhem vallen op. (foto: Steenstraat/streetview)

Veel controle in grote steden
In grote steden is er veel controle door de gemeente en politie op Chinese en Thaise massagesalons, nadat ontdekt werd dat bij veel massagesalons ook allerlei seksuele handelingen werden verricht. Dit is bij wet niet toegestaan. Niet dat het nu opeens veel minder is. In Arnhem is het ook niet anders geregeld. Volgens de bestemmingsplan zijn er seksclubs in de stad (maximaal 8) die een speciale ‘sexvergunning’ hebben, bij een massagesalon is het dus verboden om sexuele handelingen te verrichten.


Meer dan alleen massage
Verschillende bronnen uit de stad kwamen steeds met geruchten over Thaise massagesalons in Arnhem waar meer zou gebeuren dan alleen het masseren van de rug of de armen. HaberArnhem heeft onderzoek gedaan naar een Thaise massagesalon in Arnhem en vond direct een kandidaat om dit te testen. We hadden geen budget om alle massagesalons af te gaan. We stuurden onze kandidaat op pad naar een bekende massagesalon in Arnhem.  Zonder in te gaan op allerlei details kunnen we bevestigen dat de dames ter plekke meer opties hebben aangeboden dan is toegestaan.

De gemeente kan natuurlijk moeilijk per massage iemand van de afdeling langs sturen voor controle. Maar iets meer controle, zou natuurlijk bij voorbaat beter zijn voor de stad, voordat Arnhem straks tientallen massagesalons heeft waar men gemasseerd kan worden.

Reacties


Related Articles

Daarom is Marcouch een burgemeester van alle Arnhemmers

Ahmed Marcouch bewijst elke dag weer dat hij een burgemeester is van alle Arnhemmers. De Marokkaanse Nederlander laat zich overal

Sjaaltje of shirtje van AS Roma? Agenten grijpen direct in!

Burgemeester Ahmed Marcouch heeft donderdagavond geen zin in relschoppers in Arnhem. Rekening houdend met de harde kern van Vitesse grijpt

Unieke selectie voor Arnhemse voetbalclub met drie tweelingen

Arnhem en voetbal levert soms opmerkelijk nieuws op. Voetbalclub SML uit Arnhem heeft sinds gisteren namelijk drie tweelingen in de

2 comments

Write a comment
 1. Een dame 21 december, 2016, 09:11

  Max, ik snap wat je zegt maar je vergeet dat het voor vrouwen een onveilige omgeving is om in te werken. Welke baas in de sexindustrie heeft respect en een gelijkwaardige relatie met zijn medewerksters? Ik vind dat sexuele handelingen expliciet beperkt moeten worden tot een paar clubs en niet langzaam in het straatbeeld van een stad moeten afglijden. We zijn Thailand niet!
  Dit is precies het verschil tussen Nederland en landen waarin vrouwenexplotatie veelvuldig voorkomt.

  Dus helaas Max, beetje naïef of ondoordacht. 😉

 2. Max 13 november, 2016, 07:20

  Ach, laat het toch lekker zou ik zeggen. De salons doen geen kwaad, het is beter dan meisjes op straat en als je alleen een massage wilt, dan is dat meer dan prima. Meer is niet verplicht ofzo, je moet zelf gewoon duidelijk zijn. En als laatste, kennelijk is er markt voor…….
  Daarbij, dat gecontroleer van alles.. tjonge.. en dan klagen dat de overheid zoveel kost.. tja.. laat toch wat meer
  Ruimte, live and let live. Werkt in Thailand heel goed! 🙂

Only registered users can comment.