Nieuwe Turkse supermarkt trekt veel publiek dankzij TUNA-gehakt

Nieuwe Turkse supermarkt trekt veel publiek dankzij TUNA-gehakt

Heel Arnhem was op de hoogte van de openingsactie van Meltem Plaza, nieuwe Turkse supermarkt in winkelcentrum Lely. Op 28 november gingen de deuren open. En mochten de klanten ennis maken  met de eerste Arnhemse Turkse super waar je ook met een winkelwagen kunt winkelen. 

Actie met gehakt van TUNA
Meltem Plaza had een bijzonder actie in petto om heel Arnhem te bereiken. Dankzij een kiloknaller van TUNA-gehakt wist heel Arnhem dat Meltem Plaza daadwerkelijk open ging. Slachthuis TUNA uit Elst heeft bij de Turkse consument een goede naam opgebouwd in tegenstelling tot andere ‘Halal’ merken of merken met alleen een Turkse naam.

De researchafdeling van HaberArnhem nam contact op met TUNA om dit natuurlijk te checken. Een woordvoerder van TUNA bevestigde daadwerkelijk dat ze gehakt hadden geleverd aan Meltem Plaza. ‘Dit is daadwerkelijk het geval. Meltem Plaza is vrij om zelf een prijs te bepalen, om hiermee te stunten. We weten niet of Meltem Plaza ook andere vleesleveranciers heeft.’

Meltem Plaza was zelf niet bereikbaar voor commentaar.

Reacties


3 comments

Write a comment
  1. Rebecca Ackiss 16 december, 2017, 13:39

    Great post! We are linking to this particularly great article on our site. Keep up the good writing.|

  2. Antonio 6 december, 2015, 03:19

    Tuna is echt topspul. Fantastische kwaliteit in alles. Het gehakt, de döner die echt niet te vergelijken is met de fabrieksrommel van tegenwoordig.. maar ook de biefstuk is van mooie kwaliteit.

Only registered users can comment.