Wethouder Ron König ontbijt met jonge Turkse ondernemers

Wethouder Ron König ontbijt met jonge Turkse ondernemers

De nieuwe D66 wethouder voor Economische Zaken in Arnhem Ron König had woensdag een ontbijt met jonge succesvolle Turkse ondernemers uit Arnhem. 

 

Jonge ondernemers uit Arnhem
Op uitnodiging van ondernemersvereniging GIAD kwamen de ondernemers en de wethouder elkaar informeel tegen bij een ontbijt. ‘Het was een prima gesprek, goed geregeld en leuk om zo kennis te maken met de wethouder’, aldus advocaat Ismet Ozkara. Ook Adem Yildirim van restaurant Nisantasi was bij het ontbijt en tevreden over het gesprek met de wethouder.

Behalve de twee heren waren ook Gunnur Cobanoglu (voorzitter stichting Vrouwelijke Professioals) en Pakize Cilingir (Lunchroom Sofra) aanwezig tijdens het ontbijt. Mutlu Piri, Algemeente Secretaris van GIAD, verklaarde dat zij vaker dit soort ontbijtsessies organiseren om informatie te wisselen en het contact met het stadsbestuur op niveau te houden.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.