Musis Parc open voor geïnteresseerden!

Musis Parc open voor geïnteresseerden!

Musis Parc opent zaterdag 12 december haar deuren in het voormalige kantoorpand van Vivare aan de Velperbuitensingel. De transformatie van dit kantoorpand naar 29 stadsappartementen is in volle gang. Alle 29 appartementen zullen 16 maart 2016 worden opgeleverd. De verhuur van deze appartementen wordt verzorgd door Strijbosch Thunnissen Verhuurmakelaars.

10:00 en 12:00 geopend
Voor geïnteresseerden zullen de bovenste twee etages aanstaande zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur worden opengesteld. Naar verwachting zullen alle appartementen nog dit jaar verhuurd worden. Volgens Bas Bosman van Strijbosch Thunnissen Verhuurmakelaars verloopt de verhuur boven verwachting: “Inmiddels is 65% van de appartementen verhuurd.  Als de inschrijvingen met dit tempo binnen blijven komen zullen alle appartementen nog dit jaar verhuurd worden.”

Volgens Bosman is het succes verklaarbaar. “We zien een toenemende vraag naar luxe afgewerkte stadsappartementen inclusief parkeren. Door de mix van de unieke locatie aan de rand van het centrum, het hoge afwerkingsniveau en de afgesloten parkeervoorziening wordt een nieuwe groep woningzoekenden bediend.”

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.