Koray Uçar redder in nood voor Elsweide

Koray Uçar redder in nood voor Elsweide

Mede dankzij Koray Uçar heeft Elsweide zondag drie punten weten te pakken tegen Valburg. De knotsgekke duel eindigde in een 4-3 overwinning voor de thuisploeg.

5-4 na late strafschop
In de vijfde klasse kwam SC Valburg op bezoek bij Elsweide. In de eerste 45 minuten was er niet veel aan de hand. De Turkse ploeg stond maar liefst met 4-0 voor. Wat er na de rust gebeurde is nog steeds niet duidelijk. Valburg kwam terug door de 4-0 stand om te toveren in een 4-4 gelijkspel. Uiteindelijk zorgde Koray Uçar voor de oevrwinning door een strafschop te verzilveren.

Bij Elsweide scoorden İsmet Dilekçi, Harun Köprülü, Koray Uçar (2x) en Volkan Güzelyurt.

Elsweide staat na deze wedstrijd zesde met drie punten voorsprong  op Valburg en heeft 12 punten uit tien wedstrijden. Koploper MASV won de derby tegen De Paasberg en staat riant aan kop met 28 punten.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.