Vuurwerk actie in de gemeente Rheden

by AMS97531A123 | 23 december 2015 19:30

Nadat er vorig jaar een kleine 400 vuilniszakken zijn ingeleverd wordt de actie Samen afsteken, Samen opruimen weer ingezet. De actie opruimen van je gemeente levert niet alleen een veilige en schone buurt maar je krijgt er ook nog een beloning voor. Het levert je namelijk iets lekkers op bij de lokale bakker, je maakt kans op een ‘ik buurt mee’ taart en je maakt zelfs kans op een straatbarbecue. Deze prachtactie vindt plaatst op zaterdag 2 januari 2016 op verschillende plekken in de gemeente Rheden.

Deze informatie is natuurlijk bij ons te lezen maar is deze week ook verspreid op onder andere scholen en de flyer ligt ook bij de vuurwerkverkooppunten. Ook via de jongerenwerkers wordt de nodige informatie rondgebracht. Hieronder kort de omschrijving van de prijzen die je kan winnen.

De lokale bakker
Een volle vuilniszak met vuurwerkafval is goed voor een waardebon die ingewisseld kan worden voor iets lekkers bij de lokale bakker.

De straatbarbecue
De gemeente heeft ervoor gekozen om een extra prijs op te nemen in de actie. Iedereen die vuurwerkafval inlevert doet automatisch mee aan de loting voor een straatbarbecue voor maar liefst 20 personen.

Taart voor de buurt
Houd je fotocamera, bij de hand want een filmpje en of foto kan een taart voor de buurt opleveren. Je filmpje mag je naar ikbuurtmee@rheden.nl sturen en de foto mag je via Twitter naar @ikbuurtmee tweeten.
Wil je nog meer uitgebreidere informatie over deze actie ga dan naar www.rheden.nl/jaarwisseling[1] of haal de flyer op.

Endnotes:
  1. www.rheden.nl/jaarwisseling: http://www.rheden.nl/jaarwisseling

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2015/12/23/vuurwerk-actie-in-de-gemeente-rheden/