Dierense ‘Fatih Terim’ eindigt als vierde met Dierense Boys

Dierense ‘Fatih Terim’ eindigt als vierde met Dierense Boys

Erhan Ciftci, in Dieren en omstreken ook bekend als ‘Chief’, is al een tijdje actief als trainer van de C2 van Dierense Boys. De ‘Fatih Terim’ van Dieren heeft veel verstand van voetbal en wil dat ook graag meegeven aan de jeugdspelers van Dierense Boys. Volgens zijn omgeving zou ‘Chief’ veel lijken op de Turkse bondscoach Fatih Terim.

Dierense ‘Fatih Terim’
Hoewel het sportief nog niet helemaal gaat zoals het hoort te gaan is Chief volgens bronnen uit Dieren tevreden met de prestaties van zijn elftal. Zo eindigde de C2 als vierde in de competitie met sterke tegenstanders als Brummen C3, Eerbeekse Boys C2 en Brummen C3. Met veel discipline en coaching op zijn Fatih Terim’s probeert ‘Chief’ de stijgende lijn door te trekken. Er wordt dan ook veel van hem verwacht wanneer de nieuwe competitieronde zal beginnen.

Veel talenten bij Dierense Boys C2
Chief heeft ook veel talentvolle voetballers in zijn elftal zoals; Bento, Yousef Haouli, Bert Aydin, Angelo Monfrooi en Kadirhan Gogal. De club en de spelers zijn ook zeer tevreden over de samenwerking met de ‘Fatih Terim’ van Dieren. ‘Hij is echt heel goed bezig met het elftal en geeft gewoon goede tactieken’, aldus een speler.

Velen kennen Chief ook nog van zijn tijd als medaillewinnaar (2010) tijdens het Dutch Judo Military Championschip. Hij pakte toen brons in een van de zwaarste klasse van het kampioenschap.

Reacties


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.