‘Als de IS aan de grens staat van Nederland, zal ik dit land verdedigen’

‘Als de IS aan de grens staat van Nederland, zal ik dit land verdedigen’

Imad Najah, de voetballer van de Nederlandse Jupiler League-ploeg RKC Waalwijk, heeft behoorlijk wat blessureleed achter de rug.

Zijn knie heeft hem al meermaals parten gespeeld, maar dat onderwerp voert niet de boventoon in een interview dat de RKC’er onlangs gaf aan het medium Goal. Najah zegt daarin bovenal wat interessante dingetjes over het moslim zijn en de IS.

“Als ISIS aan de grens staat om Nederland aan te vallen, ga ik voorop in de strijd en zal ik dit land verdedigen”, vertelt Najah. “Dan zal ik dit land niet verdedigen voor alleen de moslims, maar ook voor Pieter en voor Jan.

Lees meer


1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.