Elsweide viert ‘kerst’ met cheekofte

Elsweide viert ‘kerst’ met cheekofte

Tijdens eerste kerstdag zijn alle leden van Elsweide Arnhem van harte welkom om deel te nemen aan de ‘Cigköfte party’. Zo hebben ze gisteren nog via social media laten weten dat alle leden van harte welkom zijn op deze gezellige avond. Cigkofte spreek je uit als cheeköftè.

Deze goed georganiseerde avond trok erg veel leden naar de club. Er waren veel bekende namen aanwezig onder andere: Ihsan Günes, Eyyub Uyar, Celil Demir, Harun Koprulu, Israfil Mutlu, Cagdas Cetindas, Burak Bahran, Sezin Avci, Fatih Alagoz, Faruk Sahingoz, Ahmet Ekmekci en nog vele andere bekende namen uit Arnhem e.o. Niet iedereen kan cheekofte bereiden vandaar dat een van de specialisten, kok Ramazan Turegun het op zich nam en op zijn knieën ging om dit te maken. Ramazan Turegun die het zweet van al het kneedwerk op zijn voorhoofd had staan heeft achteraf veel complimenten ontvangen voor zijn werk. Zoals op de foto(afkomstig van Facebook/ Elsweide) te zien is, is er aan alles gedacht.

De gezellige avond kende ook een soort wedstrijd. Een wedstrijd wat een voetbalclub niet vaak doet, namelijk een wedstrijdje zingen. De club hield een ‘Voice of Elsweide’ maar dan met live muziek.


1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.