Twaalf jarige heeft 15.000 oude mobiele telefoons

Twaalf jarige heeft 15.000 oude mobiele telefoons

Het doel van Jesse is om in het jaar 2016 in totaal 15.000 mobiele telefoons te verzamelen.

De familie van Jesse Mulder kwam er in 2011 achter dat hij kanker had. Na de diagnose is hij in de bekende behandelmolen terecht gekomen. Na de behandeling kreeg Jesse een ‘Opkikker-dag’. Deze dag was voor hem het moment dat hij een heel belangrijk doel stelde. Hij wilde namelijk deze ‘Opkikker-dag’ teruggeven aan alle behandelde kinderen en startte een actie. Hij zamelt mobiele telefoons in voor stichting Opkikker. Het is ongelofelijk hoe deze actie op dit moment loopt. Jesse krijgt gemiddeld 40 oude mobiele telefoons per week opgestuurd als hulp voor deze actie. De telefoons gaan naar een recyclebedrijf waar de stichting weer geld van ontvangt. Wilt u Jesse ook helpen? kijk dan voor meer informatie op de website van Jesse Mulder


1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.