Treinongeluk Dieren krijgt meer duidelijkheid

Treinongeluk Dieren krijgt meer duidelijkheid

Bij het treinongeluk op de spoorwegovergang aan de Wilhelminaweg in Dieren is op tweede kerstdag rond 08.45 uur een 71-jarige inwoner van Dieren om het leven gekomen. Dat maakt de politie zaterdagmiddag bekend.

De 71-jarige man liep op het spoor op het moment dat de trein van het perron in Dieren vertrok. De machinist heeft er alles aan gedaan om te stoppen maar kreeg dit niet op tijd voor elkaar. Tot nu toe zijn er geen getuigen of de man onder de spoorbomen langs is gegaan of dat hij er al stond toen ze naar beneden gingen.

Bij de politie heeft de afdeling Verkeersongevallen Analyse en Forensische opsporing ter plaatse een onderzoek verricht.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.