V.V. Dieren zondag 5 gaat knallen

V.V. Dieren zondag 5 gaat knallen

De mannen van zondag 5 zijn in Duitsland heerlijk de winterstop gaan inluiden.

Inmiddels zijn ze allemaal aan het genieten van de ‘vakantieperiode’. De winterstop zijn ze in gegaan met een heerlijk etentje over de grens. Helaas is het niet gelukt om het hele team mee te krijgen. Zo zien we de volgende bekende gezichten op de foto: Yilmaz, Faruk Ozkan, Volkan Bilici, Huseyin Elarslan, Musa Elarslan, Zeki Akcora, Koray Akdogan en Emrah Yilmaz

VV Dieren 5 Gino's

Dit gezellige team heeft aan het begin van het seizoen wat opstartproblemen gehad. Ook wat ongelukkige blessures en de scheidsrechter heeft het ook niet altijd makkelijker gemaakt. Tuncay Demir is dit seizoen weer als keeper begonnen maar is door leuke privéomstandigheden tijdelijk gestopt. Gerrit gaat zijn plek onder de lat overnemen. Helaas zit het voetballen voor Omer Faruk Bulut er voorlopig niet in. Hij is afgelopen week onder het mes gegaan na een blessure tegen Zutphen. Vlak voor de winterstop zijn Serkan Yesilbag en Oktay Demir na lang afwezig te zijn weer gestart. Totzover de bij ons bekende blessures.

De spelers voelen dat ze steeds meer een team worden. Niet alleen zelf merken ze dit, maar de tegenstanders merken dit ook aanzienlijk. Wij verwachten dat de mannen na de winterstop zullen knallen en punten zullen pakken. Namen die we hierboven nog niet hebben vermeld en wel actief zijn in dit team zijn: Hasan Usanmaz (Gino’s), Ahmet Akdogan, Murat Surmeli, Peter Schrievers, Omer Tuyluce, Adem Tuyluce, Mehmet Sahan, Ali Ikde, Huseyin Karademir en hopen niet dat we nog namen zijn vergeten. Hier nog een leuk filmpje van eigenlijk super verdediger maar voor deze wedstrijd coach Murat Surmeli.


974 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights