Koning Willem Alexander verdient negen keer meer dan Erdogan

De redactie van HaberArnhem.nl heeft onderzoek gedaan naar de jaarsalarissen van de grote leiders in Nederland en Turkije. Beide heren hebben op papier niet zo veel macht, maar volgens verschillende verschillende experts ligt dat natuurlijk anders. Beide heren hebben bij de wet veel macht dan dat we denken….¬†

Koning Willem Alexander verdient negen keer meer dan Erdogan
De Turkse president Erdogan krijgt jaarlijks maar 94.000 euro, terwijl koning Willem Alexander niet meer dan 823.000 euro krijgt. Het interessante is dat onze Willem ook geen belasting hoeft te betalen over zijn ‘vergoeding’. ¬†Erdogan moet zijn 94.000 euro delen met zijn vrouw, terwijl Koningin Maxima ook een vergoeding krijgt van 326.000 euro.

Maar 465.000 euro voor Beatrix
De vorige Turkse president, Abdullah Gul, krijgt een vergoeding van 60.000 euro per jaar, terwijl Prinses Beatrix het maar moet doen met 465.000 euro.

U kunt zelf wel inschatten wie het nu daadwerkelijk veel beter heeft als inwoner van een paleis…


2.479 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.