Simit Sarayi Deventer krijgt bezoek van veelvoudig wereldkampioen!

Simit Sarayi Deventer krijgt bezoek van veelvoudig wereldkampioen!

Simit Sarayi Deventer kreeg afgelopen zondag bezoek van een viervoudig wereldkampioen.

Niet alleen Simit Sarayi maar ook Dolce Bello kreeg bezoek van wereldkampioen Sem (Semmy) Schilt. Dolce Bello is de nieuwe zaak van familie Sahin. Semmy Schilt is letterlijk en figuurlijk niet over het hoofd te zien met een lengte van 2 meter en 12 centimeter. Na het eten heeft Schilt nog een leuke foto gemaakt met Talha Halit Sahin, zoon van Tanju Sahin.

Sem Schilt Simit Sarayi Dolce Bello

Sem (Semmy) Schilt geboren in Rotterdasm op 27 oktober 1973. Een echte vechtsportman namelijk Karate, kickboks en MMA. Hij behaalde met K-1 vier wereldtitels in 2005, 2006, 2007 en 2009. Na het winnen van de Glory Heavyweight in 2012 is hij de meest succesvolle zwaargewicht kickbokser aller tijden. Schilt stond als beroepsvechter onder contract bij Team Golden Glory. Hij heeft een kenmerkeende vechtstijl hij weet namelijk zijn lengte van 2 meter en 12 centimeter goed te benutten weet de jabs en front kicks enorm goed te geven. In het MMA kwam Schilt uit in gevechten van Pride, UFC en Pancrase.Sem wist tot driemaal de titel King of Pancrase twee bemachtigen. Ook is hij tweemaal daidojuko-kampioen.

 

 


9 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.