Vermist: Aysegul, een Turks meisje van 18 jaar

Vermist: Aysegul, een Turks meisje van 18 jaar

Omdat we niet zeker weten of ze terecht is helpen we mee met de zoektocht.

De politie Rotterdam liet gisterenavond het volgende via Facebook weten:

Vermist: Aysegul, een Turks meisje van 18 jaar met een verstandelijke beperking. Ze is op Tweede Kerstdag rond 11:30 uur weggelopen vanaf de Filips van Bourgondiestraat in Schiedam. Ze draagt een zwart shirt, geen jas, een zwarte skinny jeans en witte gympen. Heeft u haar gezien of weet u waar ze is? Bel met 0900-8844, 112 of anoniem op 0800-7000. Veel dank!

Het is voor ons nog niet helemaal duidelijk of ze terecht is, vandaar dat wij proberen mee te helpen. Wij hopen dat Aysegul snel en veilig thuis kont. Like en deel dit bericht aub om Aysegul te vinden!

image


29 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.