Oud en Nieuw vieren in Arnhem met Live Turkse muziek

Oud en Nieuw vieren in Arnhem met Live Turkse muziek

Restaurant Troya aan de Rijnkade in Arnhem heeft een speciale oud en nieuw programma voor mensen die oud en nieuw met hun gezin willen vieren.

Oud en nieuw vieren op een bijzondere manier
Een woordvoerder van Restaurant Troya maakte bekend dat oud en nieuw in Arnhem op een bijzondere manier gevierd gaat worden met live Turkse muziek. Gasten kunnen voor € 32,50 genieten lekker eten van deze avond. De actieprijs is inclusief het drinken van frisdranken.

Live Turkse muziek
Het programma zal vanaf 18.30 starten en duurt tot 04.00 uur. Een bekende Turkse band zal live Turkse muziek verzorgen aan de aanwezigen. Er is ook een prachtige vuurwerkshow om 00.00 uur. Als je zeker wilt zijn van een plek is het handig om van te voren te reserveren via 026- 351 55 14 – Kijk ook bij www.troyarestaurant.nl voor meer info.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights