Yenge Yolanthe Sneijder is woedend

Yenge Yolanthe Sneijder is woedend

Volgens de Turkse media heeft Yolanthe Sneijder-Cabau sinds de geboorte van hun zoon Xess Xava al meerdere oppassers ontslagen en zo ook weer anderen aangenomen. Het verhaal over haar dieet klopt volgens Yolanthe ook niet. Er wordt beweert dat zij een groente- en fruitdieet hanteert maar hier klopt volgens Yolanthe helemaal niets van.

Volgens de actrice klopt niet alleen het verhaal over haar haar dieet, maar ook dat ze dezelfde training uitvoert als haar man Wesley Sneijder. Ze zegt in haar column voor Grazia het volgende over dit soort teksten: “Het bizarre is dat de verhalen in de media hier compleet verzonnen worden.”

Tijdens de zwangerschap van Yolanthe tikte de weegschaal 17 kilo’s meer aan dan voor haar zwangerschap. Ze is begonnen met cardio en krachttrainingen en zegt: “Op den duur zal ik heus mijn oude body weer terugkrijgen, maar nu is mijn lichaam nog even uitgeleend aan iets wat veel belangrijker is in het leven: Xess Xava.”


3 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.