22-jarige Nijmeegse heroïne en cocaïne handelaar gaat de bak in

22-jarige Nijmeegse heroïne en cocaïne handelaar gaat de bak in

22-jarige heroïne en cocaïne handelaar moet vijftien maanden de bak in waarvan vijf voorwaardelijk.

Deze jongeman uit Nijmegen is geen onbekende van de politie. De laatste ontmoeting was in september bij een drugsactie van de politie. Hij had toen maar liefst over de 140 wikkels met heroïne en cocaïne bij zich. Na een huisbezoek werd er nog 60 gram harddrugs en een weegschaal gevonden.

De 22-jarige handelaar blijft alles ontkennen maar de politie heeft in de afgelopen periode niet stil gezeten. Ze hebben verschillende onderzoeken verricht onder andere telefoongegevens gecontroleerd. Uit dat onderzoek blijkt dat de handelaar meerdere malen contact heeft gehad met de bekende harddrugs gebruikers uit Nijmegen. Omdat deze jongeman een proeftijd van twee jaar had, vindt de rechter het reden genoeg om hem tijdelijk niet meer op straat te zien. De foto is gemaakt door wijkagent William Nijland.


31 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.