Nederlander vindt familie na 47 jaar in Turkije

Nederlander vindt familie na 47 jaar in Turkije

Als je in Turkije een persoon zoekt of een moord opgelost wilt hebben en de politie kan het niet alleen af, dan heb je nog maar een mogelijkheid.

De laatste mogelijkheid is dan aankloppen bij Müge Anli. Müge heeft tot nu toe veel personen weten te vinden en veel moorden weten op te lossen. Natuurlijk doet zij dit niet alleen maar met een heel team en hele goede samenwerking met de politie.

Christel den Hoedt was al jaren op zoek naar haar vader maar had na lang zoeken wist ze maar 1 ding: hij zou ergens in Turkije moeten zijn. Samen met haar partner Adrianus Johannes werd ze geadviseerd om contact op te nemen met het programma van Müge Anli genaamd Müge Anli ile tatli sert. Na hun contact zijn ze naar Turkije gevlogen en hebben deelgenomen aan een uitzending met positief resultaat. Christel den Hoedt heeft haar familie na 47 jaar gevonden en Müge heeft de foto’s op social media geplaatst.

 


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.