Gast rijdt in op feestende mensen

Gast rijdt in op feestende mensen

Nieuwjaarsdag is niet voor iedereen goed gestart. Vooral in Den Haag toen er even na middernacht een automobilist op een groep feestende mensen inreed. Door deze actie zijn twee mensen gewond geraakt, waarvan een zwaargewond.

De politie bevestigt dat deze man niet geheel zonder alcohol achter het stuur zat. Hij heeft de groep nog proberen te ontwijken maar dat ging niet meer. Nieuwjaar startte voor deze bestuurder in handboeien en uiteraard op het bureau. Nog veel ergers is het voor de twee gewonden, die zijn naar het ziekenhuis zijn getransporteerd.

Dit ongeluk heeft plaatsgevonden op een doorgaande route van Den Haag,namelijk op de Neherkade richting het station van Moerdijk. Wat als gevolg had dat deze weg in beide richtingen voor het verkeer was afgesloten. Hieronder de beelden


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.