Leuke nieuwjaarswens van bekende Arnhemse theatermaker

Leuke nieuwjaarswens van bekende Arnhemse theatermaker

De bekende Arnhemse theatermaker en regisseur maakte via social media bekend hoe ze denkt over 2016. ‘Ik wens iedereen een cultureel en intens 2016. Leef alsof je leven ervan afhangt! (foto: screenshot youtube)

Iets cultureels in 2016
Arnhemmer Hester Macrander bekend van Theater de Plaats en als docent hoopt dat iedereen in 2016 iets cultureels gaat doen. Haar dochter zou het goede voorbeeld geven door actief mee te doen met Joost, de jongerengroep van Oostpool. Behalve promotie voor Oostpool en de voorstellingen.

Leuke workshops 
Macrander nodigde meteen ook haar volgers uit om op de hoogte te blijven van de leuke workshops. ‘De moeite waard om ons Arnhem en het roemruchte station eens te bezoek.’. Vanaf 1 januari 2016 heeft de Arnhemse theatermaker ook een eigen studio voor workshops op 100 meter afstand van het Centraal Station van Arnhem.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.